Contenu principal

Outdoor Centre Nadrin

Outdoor Centre, gevestigd in Nadrin, is een bedrijf voor natuur- en avontuurtoerisme dat al veertig jaar in Wallonië gevestigd is. Of het nu gaat om een kajaktocht, een natuuravonturencursus of een namiddag mountainbiken, Outdoor Centre organiseert dagjes uit op maat van zijn klanten. Aarzel dus niet om het bedrijf te contacteren voor je seminaries en teambuildingevenementen. Hun domaine les Merlettes biedt plaats aan 12 tot 54 personen.

Cap Nature

Sinds 2009 is CapNature gevestigd in het hart van de Morépire-vallei, in de gemeente Bertrix, aan de poort van de Semois. Deze avontuurlijke basis heeft een bevoorrechte ligging, dicht bij de bossen en toch binnen handbereik van de hoofdwegen, een prachtige omgeving om je in alle rust en veiligheid te ontvangen en een grote verscheidenheid aan sportieve en culturele activiteiten met de Cœur de l’Ardoise. Dankzij hun expertise kunnen ze activiteiten à la carte aanbieden. Aarzel dus niet langer… CapNature zal kunnen helpen bij uw wensen voor een familieactiviteit, een groep vrienden, een schoolvakantie of een verandering van omgeving voor uw bedrijf…

CFAR ASBL

Het Centre de Formation pour Accompagnateurs en Randonnée (CFAR VZW) is al meer dan 15 jaar een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk die bekend staat om de kwaliteit, de kracht en het professionalisme van haar opleidingen.

Onze opleidingen zijn professioneel, technisch, multidisciplinair, ruimdenkend en toekomstgericht. Onder leiding en toezicht van het I.F.A.P.M.E. zijn wij al vele jaren een opleidingscentrum dat diploma’s uitreikt aan “Guides Accompagnateurs en Randonnée”. Wij leiden competente, empathische en veiligheidsbewuste gidsen op om het erfgoed van Wallonië te promoten.

Wildtrails

Al meer dan 25 jaar organiseert Wildtrails originele activiteiten, weekends met familie of vrienden, met je school, je sportclub, een jeugdbeweging, enz.
Naast de vele verblijfsmogelijkheden bieden we een brede keuze aan activiteiten, waaronder een avonturenprogramma in het Wildtrails Basecamp in Jupille, kajakken op de Ourthe, quadrijden, lasergamen, speleologie in een echte Ardense grot, teamtrophy activiteiten en nog veel meer.
Je kunt je elke dag inschrijven voor avontuurlijke activiteiten!

UPMM – Union Professionnelle des métiers de la Montagne

De UPMM (Union Professionnelle des Métiers de la Montagne) werd opgericht in 1999 met als doel een representatief orgaan te voorzien in de Franstalige Gemeenschap van België voor Belgische professionals die werkzaam zijn in sectoren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met activiteiten in het gebergte.
Haar maatschappelijk doel is het bestuderen, beschermen en ontwikkelen van de professionele belangen van haar leden: gidsen in het hooggebergte, berggidsen, instructeurs in alpinisme, gidsen, instructeurs en wandelgidsen, kliminstructeurs, enz.

PBO Sport Events

Gelegen in Belgisch Luxemburg
Adventure Sports. Kajak, Rafting. Touwenparcours, Tokkelbaan, Mountainbikeverhuur, Teambuilding.

Dinant Evasion

Aan de samenvloeiing van de valleien van de Lesse en de Maas, in een uitzonderlijk groene omgeving, ontdek kajakken op de Lesse, het Dinant Aventure park en boottochten door het wildste deel van de Haute-Meuse.

De stad Dinant en haar regio, een echt juweeltje genesteld aan de poort van de Belgische Ardennen, is de ideale bestemming voor een sportieve citytrip of een ontspannend cultureel verblijf.

De valleien van kastelen en burchten en de uitlopers van de Lesse en de Maas zullen liefhebbers van ruïnes en geschiedenis aanspreken. Bewonder vanaf het zonnige terras van de boot ‘Le Copère’ de ruïnes van Poilvache en de Citadel van Dinant, of maak een tussenstop om het kasteel van Freÿr en zijn mooie formele tuinen te bezoeken.

Neem het roer van een van onze elektrische boten en bevaar de rivier tussen Dinant en het charmante dorpje Anseremme…

Kom nog dichter bij het water in een van onze supercomfortabele kajaks, een exclusief model uitgerust met een ergonomische zitting voor een ontspannen en aangename afdaling. De Lesse is een rivier die kronkelt en zich een weg baant door een bucolisch landschap van kastelen, grotten, natuurreservaten en kiezelstranden, zonder de passage van twee stuwdammen te vergeten… Een route van 21 of 12 km, afhankelijk van of je liever een dag in de natuur doorbrengt, of je de afdaling combineert met een tweede activiteit in de namiddag.

Hebt u het liever uw voeten op de grond? Dinant Aventure verwelkomt je het hele jaar door in het hart van zijn uitzonderlijke park van 18 hectare. Of je nu voor het eerst op avontuur gaat of op zoek bent naar sensatie, er is voor elk wat wils! Er is een apenbrug van 2 tot 30 meter hoog, tokkelbanen, een funcable, een deathride, een ondergronds parcours, een klimparcours, en verschillende attracties die uniek zijn in België: de Vertigobrug, bijna 100 meter lang; de via vita, een klimparcours vol hindernissen; de spinnendraad, een abseilafdaling in de diepte; en de slinger, een ongelooflijke sprong die lijkt op een adembenemende schommel… vanaf een platform van 60 meter hoog!

Camping C&P Buitensport

Welkom op camping C&P in Houffalize, België.
Hier kunt u genieten van de natuurlijke schoonheid van de Ardennen. De ideale plek voor een vakantie, weekend of outdooravontuur. Je kunt bij ons kamperen en we verhuren hutten en safaritenten. Ook organiseren we activiteiten en verhuren we mountainbikes, racefietsen en kano’s. In ons restaurant serveren we een heerlijk diner en op ons terras kun je genieten van een heerlijk Belgisch biertje.

Brandsport Adventure & Teambuilding Ardennen

De regio La Roche-en-Ardenne en het gebied rond L’auberge La Laiterie, de uitvalsbasis van Brandsport, zijn rijk aan bossen en heuvels. In deze prachtige omgeving biedt Brandsport een breed scala aan activiteiten zoals kajakken, raften, mountainbiken, accrobranche, teambuildingspelen, klimmen & abseilen, oriëntatieloop met kaart en kompas, paardrijden, speleologie, teambuildingsactiviteiten, coaching met paarden etc….. Actief en 100% natuur!

Ontspanning, gezelligheid en veiligheid zijn gegarandeerd. De activiteiten vinden plaats in kleine groepen, met goede begeleiding en uitstekend materiaal op unieke, goed doordachte activiteitenterreinen.
Bij Brandsport kunt u deelnemen aan een activiteit onder begeleiding, een heel bedrijfsevenement organiseren of een kajak of mountainbike huren.

De Auberge is gebouwd van Ardense natuursteen en dankt zijn naam aan zijn vroegere functie als plaatselijke zuivelfabriek.
Onze herberg heeft een bar, gastkeukens, traiteurdienst, barbecue, vergaderzaal, slaapzalen, kampvuurplaats, braséros, picknicktafels, enz….

Brandsport stelt zijn ervaring en expertise tot uw dienst om u een geweldige tijd te bezorgen!