Contenu principal

Cap Nature

Sinds 2009 is CapNature gevestigd in het hart van de Morépire-vallei, in de gemeente Bertrix, aan de poort van de Semois. Deze avontuurlijke basis heeft een bevoorrechte ligging, dicht bij de bossen en toch binnen handbereik van de hoofdwegen, een prachtige omgeving om je in alle rust en veiligheid te ontvangen en een grote verscheidenheid aan sportieve en culturele activiteiten met de Cœur de l’Ardoise. Dankzij hun expertise kunnen ze activiteiten à la carte aanbieden. Aarzel dus niet langer… CapNature zal kunnen helpen bij uw wensen voor een familieactiviteit, een groep vrienden, een schoolvakantie of een verandering van omgeving voor uw bedrijf…

CSM Fort Aventure

De VZW CSM werd in 1980 opgericht door de heer Withaegs, directeur en leraar lichamelijke opvoeding.

Dankzij de gemeente Chaudfontaine heeft de VZW het Fort van Chaudfontaine verworven. Dit voormalige fort, gebouwd op het einde van de 19e eeuw, werd volledig heringericht als avonturenterrein. We organiseren er vooral sportstages en sportdagen voor scholen en jeugdbewegingen.

CSM VZW is voortdurend in ontwikkeling.

Dit voormalige fort, gebouwd aan het einde van de 19e eeuw, is volledig heringericht als avonturenterrein. De CSM biedt een waaier aan activiteiten voor scholen, jeugdgroepen en sportclubs. Your Event Agency biedt een scala aan activiteiten voor particulieren en bedrijven.

LES AUBERGES DE JEUNESSE DE MALMEDY ASBL

Bezoek de bruisende steden of doe nieuwe energie op in de natuur en verblijf bij ons. Onze hostels zijn modern, veilig en geschikt voor zowel individuele reizigers als groepen.

De prijs van onze overnachtingen is inclusief beddengoed, lidmaatschap voor de nacht en duurzaam ontbijtbuffet, en is altijd zeer betaalbaar!
Onze Jeugdherbergen bieden ook vergaderzalen en activiteiten voor groepen.

Begeleiding van je groep van aankomst tot vertrek is beschikbaar in elk hostel en is een van onze sterke punten.

Yourout.be

Yourout.be biedt uitstekende buitensportformules voor iedereen. Met vrienden of familie, collega’s of leerlingen, de Ardennen zijn the place to be.

Carla en Rogier, gevestigd in Aywaille, staan klaar om je te helpen bij het ontdekken van buitensporten in de provincie Luik: kajakken, boogschieten, via ferreta, quad rijden… Het Yourout.be team staat voor je klaar en heeft alles in huis om je een fantastische tijd te bezorgen. Een fantastische ervaring waarbij de veiligheid natuurlijk voorop staat.

Wildtrails

Al meer dan 25 jaar organiseert Wildtrails originele activiteiten, weekends met familie of vrienden, met je school, je sportclub, een jeugdbeweging, enz.
Naast de vele verblijfsmogelijkheden bieden we een brede keuze aan activiteiten, waaronder een avonturenprogramma in het Wildtrails Basecamp in Jupille, kajakken op de Ourthe, quadrijden, lasergamen, speleologie in een echte Ardense grot, teamtrophy activiteiten en nog veel meer.
Je kunt je elke dag inschrijven voor avontuurlijke activiteiten!

The Outsider Activity

De Outsider Ardennes biedt sportieve en natuuractiviteiten in de prachtige Ourthevallei tussen Comblain-au-Pont en Hamoir.
De activiteiten, verspreid over verschillende sites, zijn even gevarieerd als leuk. Veiligheid en respect voor de natuur zijn de sleutelwoorden bij The Outsider Ardennes.
Comblain-au-Pont heeft zijn eigen grot om te speleologieën.
De steengroeve van Comblain-la-Tour verwelkomt de durfals voor zijn activiteiten met harnassen: Adrénaline (hangbruggen, vrije val springen, abseilen…) of initiatie rotsklimmen (verschillende routes en vias ferratas) of teambuilder.
In de bossen bij Fairon zijn een waagparcours en een bush expeditie uitgezet. Blijf je liever op het land? Het laserbattleveld ligt ook in dit bos. Het is een geweldige manier om je als team 2,5 uur lang uit te leven.
Het startpunt voor activiteiten op het water, zoals raften en kajakken, ligt in Hamoir, net als de avonturenwandelingen voor jongere bezoekers.
Schoolgroepen, bedrijven en gezinnen vinden hier activiteiten die bij hen passen, begeleid door een gespecialiseerde instructeur. Aarzel niet om ons aanbod voor individuen op onze website te bekijken.
De Outsider Ardennen biedt ook verschillende verblijfsmogelijkheden, waaronder een groot chalet voor 60 personen en verschillende kampeerweiden.
U kunt dus een hele vakantie doorbrengen aan de poort van de Ardennen!

PBO Sport Events

Gelegen in Belgisch Luxemburg
Adventure Sports. Kajak, Rafting. Touwenparcours, Tokkelbaan, Mountainbikeverhuur, Teambuilding.

Natura Parc

Avonturenpark in België, in het hart van de meren van Eau d’Heure. Meer dan 100 activiteiten in de bomen. Tiroolse traverse over het meer. Slingersprong van 15 meter hoog. Springen van een 25 meter hoge toren. Kinderparcours vanaf 3 jaar.

Fun Adventure

Van de apenbrug tot de deathride, en niet te vergeten een klimmuur, de paal van angst en een avontuurlijke rafttocht, één ding is zeker: als je je avontuurlijk voelt, is ons avonturenparcours iets voor jou!

Fort de Barchon

Het fort van Barchon is :

  • Avontuurlijke dagen
  • Cursussen voor alle leeftijden
  • Kennismaking met speleologie
  • Historische rondleidingen

Het Fort van Barchon is ook een exclusief kader voor uw B2B evenementen en Team Buildings!