Contenu principal

Yourout.be

Yourout.be biedt uitstekende buitensportformules voor iedereen. Met vrienden of familie, collega’s of leerlingen, de Ardennen zijn the place to be.

Carla en Rogier, gevestigd in Aywaille, staan klaar om je te helpen bij het ontdekken van buitensporten in de provincie Luik: kajakken, boogschieten, via ferreta, quad rijden… Het Yourout.be team staat voor je klaar en heeft alles in huis om je een fantastische tijd te bezorgen. Een fantastische ervaring waarbij de veiligheid natuurlijk voorop staat.

Wildtrails

Al meer dan 25 jaar organiseert Wildtrails originele activiteiten, weekends met familie of vrienden, met je school, je sportclub, een jeugdbeweging, enz.
Naast de vele verblijfsmogelijkheden bieden we een brede keuze aan activiteiten, waaronder een avonturenprogramma in het Wildtrails Basecamp in Jupille, kajakken op de Ourthe, quadrijden, lasergamen, speleologie in een echte Ardense grot, teamtrophy activiteiten en nog veel meer.
Je kunt je elke dag inschrijven voor avontuurlijke activiteiten!

Ultragame paintball

Ultragame Paintball biedt u de leukste buitenactiviteiten, vol adrenaline en sensatie, zodat u gegarandeerd een geweldige tijd beleeft met vrienden, familie en uw bedrijf.

Bij Ultragame Paintball is er voor elk wat wils: spoor de bruidegom verkleed als konijn op voor een party sessie, verscherp je teamgeest door een teambuildinguitje te organiseren, of geniet van een dagje uit met familie en vrienden met een dagje paintball en lasergamen, aangevuld met een barbecue.

We bieden onze activiteiten aan in een uitgestrekte groene ruimte, met 2 beboste velden en 5 volledig uitgeruste velden voor maximaal plezier. We testen nieuwe velden en faciliteiten om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de verwachtingen van onze spelers en aan onze veiligheidscriteria.

Bij Ultragame Paintball doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze instructeurs, uitrusting en omgeving perfect is.

The Outsider Activity

De Outsider Ardennes biedt sportieve en natuuractiviteiten in de prachtige Ourthevallei tussen Comblain-au-Pont en Hamoir.
De activiteiten, verspreid over verschillende sites, zijn even gevarieerd als leuk. Veiligheid en respect voor de natuur zijn de sleutelwoorden bij The Outsider Ardennes.
Comblain-au-Pont heeft zijn eigen grot om te speleologieën.
De steengroeve van Comblain-la-Tour verwelkomt de durfals voor zijn activiteiten met harnassen: Adrénaline (hangbruggen, vrije val springen, abseilen…) of initiatie rotsklimmen (verschillende routes en vias ferratas) of teambuilder.
In de bossen bij Fairon zijn een waagparcours en een bush expeditie uitgezet. Blijf je liever op het land? Het laserbattleveld ligt ook in dit bos. Het is een geweldige manier om je als team 2,5 uur lang uit te leven.
Het startpunt voor activiteiten op het water, zoals raften en kajakken, ligt in Hamoir, net als de avonturenwandelingen voor jongere bezoekers.
Schoolgroepen, bedrijven en gezinnen vinden hier activiteiten die bij hen passen, begeleid door een gespecialiseerde instructeur. Aarzel niet om ons aanbod voor individuen op onze website te bekijken.
De Outsider Ardennen biedt ook verschillende verblijfsmogelijkheden, waaronder een groot chalet voor 60 personen en verschillende kampeerweiden.
U kunt dus een hele vakantie doorbrengen aan de poort van de Ardennen!

Adventure Valley Durbuy

Adventure Valley biedt een reeks binnen- en buitenactiviteiten voor jong en oud in een prachtige natuurlijke omgeving. Onze activiteiten zijn gekoppeld aan een specifieke kleur polsbandje. Naast de polsbandjes bieden we ook een ruime keuze aan activiteiten zoals kajakken, escape rooms, lasergamen, mountainbikeverhuur en nog veel meer om te ontdekken in ons park!