Contenu principal

Outdoor Centre Nadrin

Outdoor Centre, gevestigd in Nadrin, is een bedrijf voor natuur- en avontuurtoerisme dat al veertig jaar in Wallonië gevestigd is. Of het nu gaat om een kajaktocht, een natuuravonturencursus of een namiddag mountainbiken, Outdoor Centre organiseert dagjes uit op maat van zijn klanten. Aarzel dus niet om het bedrijf te contacteren voor je seminaries en teambuildingevenementen. Hun domaine les Merlettes biedt plaats aan 12 tot 54 personen.

LES AUBERGES DE JEUNESSE DE MALMEDY ASBL

Bezoek de bruisende steden of doe nieuwe energie op in de natuur en verblijf bij ons. Onze hostels zijn modern, veilig en geschikt voor zowel individuele reizigers als groepen.

De prijs van onze overnachtingen is inclusief beddengoed, lidmaatschap voor de nacht en duurzaam ontbijtbuffet, en is altijd zeer betaalbaar!
Onze Jeugdherbergen bieden ook vergaderzalen en activiteiten voor groepen.

Begeleiding van je groep van aankomst tot vertrek is beschikbaar in elk hostel en is een van onze sterke punten.

Yourout.be

Yourout.be biedt uitstekende buitensportformules voor iedereen. Met vrienden of familie, collega’s of leerlingen, de Ardennen zijn the place to be.

Carla en Rogier, gevestigd in Aywaille, staan klaar om je te helpen bij het ontdekken van buitensporten in de provincie Luik: kajakken, boogschieten, via ferreta, quad rijden… Het Yourout.be team staat voor je klaar en heeft alles in huis om je een fantastische tijd te bezorgen. Een fantastische ervaring waarbij de veiligheid natuurlijk voorop staat.

Wildtrails

Al meer dan 25 jaar organiseert Wildtrails originele activiteiten, weekends met familie of vrienden, met je school, je sportclub, een jeugdbeweging, enz.
Naast de vele verblijfsmogelijkheden bieden we een brede keuze aan activiteiten, waaronder een avonturenprogramma in het Wildtrails Basecamp in Jupille, kajakken op de Ourthe, quadrijden, lasergamen, speleologie in een echte Ardense grot, teamtrophy activiteiten en nog veel meer.
Je kunt je elke dag inschrijven voor avontuurlijke activiteiten!

The Outsider Activity

De Outsider Ardennes biedt sportieve en natuuractiviteiten in de prachtige Ourthevallei tussen Comblain-au-Pont en Hamoir.
De activiteiten, verspreid over verschillende sites, zijn even gevarieerd als leuk. Veiligheid en respect voor de natuur zijn de sleutelwoorden bij The Outsider Ardennes.
Comblain-au-Pont heeft zijn eigen grot om te speleologieën.
De steengroeve van Comblain-la-Tour verwelkomt de durfals voor zijn activiteiten met harnassen: Adrénaline (hangbruggen, vrije val springen, abseilen…) of initiatie rotsklimmen (verschillende routes en vias ferratas) of teambuilder.
In de bossen bij Fairon zijn een waagparcours en een bush expeditie uitgezet. Blijf je liever op het land? Het laserbattleveld ligt ook in dit bos. Het is een geweldige manier om je als team 2,5 uur lang uit te leven.
Het startpunt voor activiteiten op het water, zoals raften en kajakken, ligt in Hamoir, net als de avonturenwandelingen voor jongere bezoekers.
Schoolgroepen, bedrijven en gezinnen vinden hier activiteiten die bij hen passen, begeleid door een gespecialiseerde instructeur. Aarzel niet om ons aanbod voor individuen op onze website te bekijken.
De Outsider Ardennen biedt ook verschillende verblijfsmogelijkheden, waaronder een groot chalet voor 60 personen en verschillende kampeerweiden.
U kunt dus een hele vakantie doorbrengen aan de poort van de Ardennen!

PBO Sport Events

Gelegen in Belgisch Luxemburg
Adventure Sports. Kajak, Rafting. Touwenparcours, Tokkelbaan, Mountainbikeverhuur, Teambuilding.

Fun Adventure

Van de apenbrug tot de deathride, en niet te vergeten een klimmuur, de paal van angst en een avontuurlijke rafttocht, één ding is zeker: als je je avontuurlijk voelt, is ons avonturenparcours iets voor jou!

Domaine De Palogne

Domaine de Palogne, gelegen in een meander van de Ourthe en aan de voet van het prestigieuze Château Fort de Logne, biedt een speeltuin, sportterrein, wandelingen, valkerij, minigolf, tennis, zwemmen in de rivier, mountainbikeverhuur en een taverne-restaurant (verhuur van BBQ). Kajakken op de rivier de Ourthe vanaf het domein (8 km in een één- of tweepersoonsboot), ideaal voor gezinnen en in alle veiligheid. Gratis vervoer naar het vertrekpunt. Aankomst in Palogne ( kleedkamers en douches beschikbaar).”

Adventure Valley Durbuy

Adventure Valley biedt een reeks binnen- en buitenactiviteiten voor jong en oud in een prachtige natuurlijke omgeving. Onze activiteiten zijn gekoppeld aan een specifieke kleur polsbandje. Naast de polsbandjes bieden we ook een ruime keuze aan activiteiten zoals kajakken, escape rooms, lasergamen, mountainbikeverhuur en nog veel meer om te ontdekken in ons park!